Liga 1

OFICIAL Adam Nemec, al treilea transfer al verii la Dinamo! Ce salariu va avea atacantul

+26 Foto
Adam Nemec a fost transferat de Dinamo // foto: Facebook @ FC DINAMO BUCURESTI

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 August 2020

Dinamo a anunțat revenirea lui Adam Nemec (34 de ani).

Atacantul slovac a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, așa cum a anunțat GSP.ro.

Nemec a efectuat ieri vizita medicală și ar putea debuta în a doua sa aventură la Dinamo în runda cu numărul 3, în care „câinii roșii” vor da piept cu FC Botoșani. Meciul va avea loc după pauza competițională în care echipele naționale au programate meciuri din Nations League, astfel că Nemec are timp să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Salariul lui Nemec la Dinamo

Adam Nemec va avea un salariu lunar de 12.000 euro la Dinamo. Acesta n-a mai jucat din februarie și a avut un sezon negru la Pafos, în Cipru: un gol în 14 meciuri. Iar reușita a fost pe 23 august 2019. Nemec este apreciat totuși de către fanii din Ștefan cel Mare, după ce-a marcat 20 de goluri în 64 de partide pentru Dinamo în perioada septembrie 2016 - august 2018.

Slovacul a devenit al treilea transfer efectuat de Dinamo în această vară, după Vlad Achim și Janusz Gol.

1 trofeua câștigat Nemec la Dinamo, Cupa Ligii în 2017, când a marcat ambele goluri ale roș-albilor în finala cu ACS Poli Timișoara (scor 2-0)

325.000 euroeste cota de piață a lui Adam Nemec, potrivit Transfermarkt.com

Se întoarce alături de Miss Slovacia

Zuzana Kollarova, 29 de ani, soția lui Adam Nemec, e punctul de sprijin din afara terenului al slovacului care a revenit la Dinamo. Frumoasa parteneră a lui Nemec, în trecut desemnată Miss Slovacia, e extrem de activă pe Instagram, unde postează fotografii din viața cuplului.

+26 Foto
Nemec, avertizat din cauza verighetei

Chindia Târgoviște - Dinamo, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.