Liga 1

FCSB - VIITORUL. VIDEO Toni Petrea vrea mai mulți jucători la națională: „Avem fotbaliști de valoare!”

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 august 2020

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Viitorul, din etapa cu numărul 2 a Ligii 1 (duminică, 21:00, liveTEXT pe GSP.ro).

„Mă bucură faptul că am marcat destule goluri în primele două meciuri. Asta denotă că avem o echipă ofensivă, preocupată de atac. Întâlnim acum Viitorul, o echipă bună, ofensivă, cred că va fi un meci interesant. Sper ca la final noi să ieşim învingători. Trebuie să fim foarte atenţi”, a declarat Petrea, cel care a obținut două victorii la scor în primele meciuri din noul sezon, 3-0 cu Astra Giurgiu și cu Shirak.

Adi Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el şi va trebui să intre în teren, va trebui să dea totul pentru echipă
Toni Petrea, antrenor FCSB

Toni Petrea, antrenor FCSB: „Sper ca în viitor să fie convocați cât mai mulți jucători”

De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre convocările lui Mirel Rădoi pentru meciurile României cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor.

FCSB are doar doi jucători în lot, pe Sergiu Buș și Florinel Coman, iar Petrea își dorește ca pe viitor echipa lui să trimită mai mulți fotbaliști la prima reprezentativă: „Cert este că avem jucători de valoare. În trecut, ei reprezentau nucleul echipei naţionale. Din păcate, în acest moment, nu putem spune lucrul acesta şi sper ca în viitor, prin evoluţiile de la echipa de club, să fie convocaţi câţi mai mulţi jucători"

VIDEO Match Preview: FCSB - Viitorul

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.