Liga 1

DINAMO. Întâlnire pe fugă între Cortacero și fanii-acționari, la Săftica! Primul reproș al suporterilor

Dinamo a anunțat pe pagina de Facebook că va avea loc o întâlnire între Pablo Cortacero, noul acționar majoritar al clubului, și reprezentanții suporterilor, duminică, de la ora 15:30, în baza de la Săftica

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 29 august 2020

Dinamo a anunțat pe pagina de Facebook că va avea loc o întâlnire între Pablo Cortacero, noul acționar majoritar al clubului, și reprezentanții suporterilor, duminică, de la ora 15:30, în baza de la Săftica.

Nemulțumirea suporterilor lui Dinamo: „E mai benefică o întâlnire pe îndelete”

Fanii din DDB nu sunt extrem de încântați de anunțul lui Dinamo, de care au aflat chiar odată cu postarea roș-albilor de pe rețelele de socializare. Aceștia își doreau o discuție amplă cu noul patronat, care nu va fi posibilă, deoarece tot duminică, la ora 17:00, va avea loc conferința de prezentare a lui Cosmin Contra, la care va participa și Cortacero.

Nu știu cu cine au vorbit și stabilit, nu prea e în regulă să facem chestia pe grabă. M-aș fi așteptat la o discuție serioasă, cu prezentarea surselor de finanțare, nu pe fugă. OK, dorința există de a discuta cu ei, dar convorbirea merită mai mult decât o întâlnire pe fugă. Dacă vrei să funcționeze o relație, că suntem asociați, chiar dacă ei majoritari, noi minoritari, e normal să setezi o discuție amplă. 

Ne bucurăm de pașii buni care se fac la echipă, dar cred că e mai benefică o întâlnire pe îndelete. Să explice și DDB cum vrea să fie colaborarea, mai ales că fanii vor să ajute Dinamo și pe noii acționari în demersul lor. Ar trebui să-și facă timp mai mult pentru entitatea care este și acționar, finanțator și reprezintă suporterii, asociația care a asigurat bunul mers al clubului în ultimul an. Vrem să eliminăm comunicare prin Facebook, media, ci să discutăm direct, primordial fiind să avem Dinamo sus de tot”, a declarat Andrei Gerea, membru marcant DDB, pentru GSP.ro.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.