Liga 1

HERMANNSTADT - CLINCENI 2-2. Ilie Poenaru atacă din nou arbitrajul: „Etapă de etapă pățim același lucru”

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit declarații la finalul meciului cu Hermannstadt, scor 2-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 august 2020

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit declarații la finalul meciului cu Hermannstadt, scor 2-2.

Tehnicianul ilfovenilor s-a plâns din nou de arbitraj, după ce primul gol al meciului reușit de Hermannstadt a fost precedat de un henț evident (detalii, AICI).

HERMANNSTADT - CLINCENI 2-2. Ilie Poenaru: „Etapă de etapă de dezavantajează arbitrajul”

„A fost un joc bun pe care l-am dominat. Am reușit să ne creăm ocazii mari, însă am ratat. Dacă meciul trecut diferența a făcut-o domnul Popa (n.r. centralul Cătălin Popa), astăzi se pare că tușierul nu a vrut să intervină. 

Etapă de etapă ne dezavantajează arbitrajul. Totuși, mă bucur că băieții mei au dat dovadă de caracter. Am un grup de spartani, dar trebuie să fim mai reactivi și să nu mai repetăm greșelile de azi”, a spus Poenaru la Look Sport.

„Cred că egalul este rezultatul echitabil pentru acest meci. Sezonul este la început, mai avem o lună la dispoziție pentru transferuri, rămâne de văzut ce lot vom avea atunci. Mai sunt multe puncte în joc. Obiectivul meu este să dau tot ce am mai bun în fiecare zi. Conducerea stabilește obiectivul echipei, nu eu. Mai așteptăm jucători, avem un lot subțire acum, dar sperăm să vină jucători care să ridice nivelul echipei”, a declarat si Ruben Albes, antrenorul lui Hermannstadt, la finalul jocului.

CLASAMENT LIGA 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.