Liga 1

Denis Alibec a decis! Pentru ce echipă va evolua atacantul Astrei

Denis Alibec, Astra Giurgiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 august 2020

Denis Alibec (29 de ani) a decis să rămână la Astra Giurgiu în turul acestui campionat, a dezvăluit președintele Dani Coman (41).

Alibec a fost curtat insistent de Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, cât și de Samsunspor, din liga secundă a Turciei, însă transferul său a fost blocat de finanțatorul Ioan Niculae, care a avut pretenții financiare mult prea mari. Resemnat, Denis a decis să rămână la Astra până în iarnă, atunci când va intra în ultimele 6 luni de contract și va putea semna cu orice echipă dorește.

„Chiar ieri am avut o discuție cu Denis, e pregătit 100% și nu mai vrea să plece. Mi-a zis că nu mai vrea să plece. Vrea să rămână, să joace bine și să se transfere în iarnă. Era fericit că l-a chemat la echipa națională, la fel și Lazar”, a dezvăluit Dani Coman, conform sport.ro.

Alibec, convocat la „națională”

Evoluțiile bune din sezonul trecut i-au adus lui Alibec convocarea la „naționala” antrenată de Mirel Rădoi, pentru meciurile din Nations League cu Irlanda de Nord și Austria. Pentru România, Alibec a înscris o dată, având 10 selecții la activ. Vezi lotul convocat de Mirel Rădoi AICI.

1.9 milioane de eurovalorează Denis Alibec, potrivit Transfermarkt

14 goluri și 11 pase decisivea strâns Denis la Astra sezonul trecut, în 26 de meciuri

CS U Craiova - Astra, match preview

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.