Liga 3

GALERIE FOTO Gazonul de pe Stadionul Steaua, montat în totalitate! Pașii rămași până la finalizarea arenei din Ghencea

+15 Foto
Așa arată stadionul Ghencea după montarea gazonului // foto: Facebook @ AS47

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 august 2020

Lucrările de la stadionul Steaua intră în ultima fază. Gazonul și băncile de rezervă au fost montate, iar arena ar putea fi gata în următoarea lună!

AS47 a postat o serie de fotografii după ce gazonul a fost montat în întregime. Steliștii au anunțat faptul că pe lângă gazon, au fost montate băncile de rezervă, scaunele și fotoliile, în timp ce nocturna și sistemul audio au fost testate.

Pașii rămași până la finalizarea arenei din Ghencea sunt testarea gazonului, terminarea finisajelor interioare și amenajărilor exterioare, precum și racordarea la utilități.

Gabi Balint: „FCSB n-are ce căuta pe Ghencea! Steaua trebuie să rămână a suporterilor”

Stadionul Steaua, inaugurat în 2021

Lucrările la stadionul Steaua ar putea fi terminate în următoarea lună, așa cum a anunțat ministrul Tineretului și Sportului Ionuț Stroe la GSP Live, însă inaugurarea arenei din Ghencea este încă departe.

Ziarul „Observatorul Militar”, oficiosul MApN, beneficiarul arenei din Ghencea, anunță că primele meciuri din Ghencea vor putea avea loc abia în aprilie 2021. Meciul inaugural ar putea fi programat pe 9 aprilie, data la care a fost inaugurat vechiul stadion în 1974!

VIDEO. Ionuț Stroe, despre prezența spectatorilor pe stadioane: „Depindem de cifrele pandemiei”

Mai multe știri din ligile inferioare:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.