Pariuri sportive

Craiova - Astra: Oltenii au șansa de a-și reface moralul după eliminarea din Europa League

Articol de Dan Bâra  —  Sunday, 30 August 2020

Craiova - Astra: Oltenii revin în competiția internă după eliminarea suferită joi, în fața georgienilor de la Lokomotiv Tbilisi, în turul 1 preliminar al Europa League, iar azi întâlnesc un adversar ce, din punct de vedere al pregătirii fizice, a părut la pământ în prima etapă.  

CSU Craiova a început sezonul cu o victorie chinuită la Sepsi, urmată de o înfrângere cu scorul de 1-2 în deplasarea din Georgia. Evident, moralul s-a prăbușit complet după eliminarea din Europa League, însă adversarul de azi nu e nici el la parametri ridicați. Giurgiuvenii au reluat campionatul cu o înfrângere drastică, 0-3 pe teren propriu, cu FCSB, iar desfășurarea ostilităților a confirmat ceea ce afirmase antrenorul Bogdan Andone în ziua meciului, și anume faptul că echipa nu e deloc pregătită. Așa cum s-a prezentat în prima etapă, Astra ar fi fost bătută, cel mai probabil, de orice alt adversar din Liga 1. Întrebarea care se pune e dacă oltenii vor găsi puterea să profite și ei de situația Astrei.

Statistica întâlnirilor directe ne arată că înfruntările dintre cele două formații sunt, de cele mai multe ori, echilibrate. Însă partidele disputate la Craiova au fost câștigate în ultimii ani mai ales de gazde, care au 4 victorii și 1 înfrângere în ultimele 5 întâlniri. 

Pont: 1 solist, cota 1.63 la Fortuna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.