Liga 1

CRAIOVA - ASTRA 2-0. Bogdan Andone, nervos pe arbitri și pe propriii jucători: „Aș fi făcut 7 schimbări la pauză”

Bogdan Andone (45 de ani) a efectuat 3 schimbări la pauză, enervat de atitudinea elevilor săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 August 2020

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu cu Astra, scor 2-0, în runda cu numărul 2 din Liga 1. Bogdan Andone (45 de ani) a efectuat trei schimbări la pauză, enervat de atitudinea elevilor săi. 

„Am avut şi noi situaţii bune la 0-0. Până în minutul 20 cred că nici n-au intrat în careu. Apoi o neatenţie, am înţeles că a fost şi un ofsaid destul de mare la golul lui Koljic. Două faze delicate şi dubioase au decis jocul. Primul gol ofsaid, iar al doilea un presupus henţ care nu a fost. Nu aceasta este valoarea echipei, după perioada de pregătire vom arăta mult mai bine”, a declarat Andone la TV Telekom Sport.

Bogdan Andone, nervos pe jucătorii Astrei

„Aș fi vrut să fac 5, 6, 7 schimbări, imediat după golul de 2-0. Am discutat să avem atitudine, să depunem efort, dar n-am făcut-o. Aș fi făcut toate schimbările de la pauză, dar nu am vrut să terminăm în 9, 10 oameni, în caz că se accidentează cineva. Pe Fatai l-am scos pentru că am vrut să avem altă dinamică, să avem profunzime. Ar mai fi fost cel puțin 2 jucători vizați să fie înlocuiți”, a spus antrenorul giurgiuvenilor.

„Alibec și-ar dori să plece, nu e concentrat la meci, nu e concentrat la antrenament. E jucător important, e jucător de echipa naţională, e normal să îi acorzi încredere, el oricând poate avea o execuţie care poate să decidă un meci. Din păcate, trece printr-o perioadă tulbure”
- Bogdan Andone, antrenor Astra

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.