Liga 1

FCSB - Viitorul 3-0. Toni Petrea și-a lăudat un elev: „Are un travaliu incredibil”

FCSB a învins Viitorul, scor 3-0. Antrenorul Toni Petrea (45 de ani) laudă evoluțiile lui Sergiu Buș, chiar dacă atacantul nu a marcat în acest sezon.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 august 2020

FCSB a făcut scor cu Viitorul, 3-0, iar antrenorul Toni Petrea (45 de ani) l-a lăudat pe Sergiu Buș (27 de ani), chiar dacă atacantul nu a marcat în acest sezon. 

„Nu le-am dat șanse de marca. Am încercat să facem un presing cât mai sus, să recuperăm mingea în treimea lor. Am avut și posesia. Buș a avut și astăzi niște oportunități, a fost un pic ghinionist. Are un travaliu incredibil, face spații pentru colegii lui, e foarte util. Mă bucur că marcăm foarte mult, dar mai mult mă încântă că nu primim.

Sunt perioade normale pauzele FIFA și UEFA. Vom profita și noi de această perioadă, le dăm și un pic de liber, apoi ne pregătim pentru ce urmează. E meritul tuturor, și al lui Neubert, și al staff-ului și al tuturor jucătorilor”, a declarat Toni Petrea la TV Telekom Sport.

„E foarte important să trecem în turul următor. Vom vedea ce echipă ne vor trimite sorții. Important e să ne calificăm, asta e singura mea preferință”
- Toni Petrea, despre tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar din Europa League

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Viitorul

Citește și alte știri despre FCSB și Viitorul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.