Liga 1

FCSB - VIITORUL 3-0. Ilie Dumitrescu e impresionat de transformarea roș-albaștrilor: „E limpede că așa va fi”

+29 Foto
Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 august 2020

FCSB - VIITORUL 3-0. Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost mare jucător la Steaua și la echipa națională, a fost impresionat de evoluția FCSB-ului din victoria cu Viitorul.  „Mister” a explicat imediat după meci ce a remarcat în jocul echipei lui Toni Petrea.

Dumitrescu nu s-a ferit să-l evidențieze pe Thomas Neubert, preparatorul fizic care a revenit la FCSB în această vară: „Eu am spus că acești jucători vor avea altă exprimare”, a punctat fostul component al „Generației de Aur”.  

„FCSB arată foarte bine! M-a impresionat reacția celor de acolo când se pierde mingea. Dennis Man a făcut o partidă excelentă. Mi-a plăcut cum a respectat fișa postului, cum a recuperat, cum a creat superioritate, cum a centrat. A fost extrem de activ. Are două pase de gol la acest meci.

Este limpede că, de la meci la meci, această echipă va crește. De altfel, eu am spus, de când a semnat Neubert, că acești jucători vor avea altă exprimare în acest sezon. Și să vedem cum vor veni după aceste două săptămâni de pauză!”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

„Mi-a plăcut foarte mult Ovidiu Popescu, m-a impresionat, pentru că acoperă foarte bine când se pierde mingea, face foarte bine conexiunea între compartimente, coboară între fundașii centrali. E omul-cheie la mijlocul terenului. Viitorul și-a creat o singură șansă în repriza a doua. A fost un joc controlat, cu multe ocazii” - Ilie Dumitrescu

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB - Viitorul 3-0

VIDEO. Narcis Răducan, declarații după FCSB - Viitorul 3-0

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.