Europa League

EUROPA LEAGUE. Sorin Cârțu a spus TOTUL după eliminarea Craiovei: „Bergodi era distrus! Trebuia să batem și fără antrenor”

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS Universității Craiova, a comentat eliminarea oltenilor în primul tur preliminar al Europa League, după 1-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 August 2020

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Craiovei, a comentat eliminarea oltenilor din primul tur preliminar al Europa League, după 1-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia).

„Nimeni nu s-a gândit că s-ar putea întâmpla așa ceva. Jucătorii au fost marcați probabil de finala campionatului, dar, dacă te gândești prea mult la trecut, nu rezolvi problemele prezentului. 

Georgienii ne-au arătat cu ce orgoliu trebuia să jucăm, asta când eram mai buni ca anul trecut, când nu erau Nistor, Koljic, Marius Constantin.

Am stat cu Bergodi de vorbă, era distrus, cu un asemenea adversar trebuia să batem și fără antrenor pe bancă! A fost greu pentru el, echipa în Austria, el în România. Acum are iar 10 inși plecați pe la echipele naționale” a declarat Cârțu la emisiunea Liga DigiSport.

Craiova, eliminată din Europa League

Eșecul trupei lui Cristiano Bergodi va rămâne ca o pată neagră pe istoria clubului din Bănie, dar și pentru fotbalul românesc. Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi, o formație obscură chiar și pentru întrecerea internă din Georgia, nu doar pentru competiția din cupele europene.

Lokomotiv Tbilisi, a doua cea mai slabă echipă rămasă în cupele europene

CLUBCOEFICIENT
1. Inter Club d'Escalde0.566
2. Lokomotiv Tbilisi1.150
3-4. Coleraine (Irlanda de Nord)1.250
       Bala Town (Țara Galilor)1.250
5. Sfântul Gheorghe (Moldova)1.350
6. Borac Banja Luka (Bosnia)1.375
7-9. Renova Dzepciste (Macedonia)1.475
       Teuta Durres (Albania)1.475
        Sileks Kratovo (Macedonia)1.475
10. Floriana (Malta)1.500

Citește mai multe știri din Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.