Liga 1

Cum a învins-o Chindia pe Dinamo » Emil Săndoi: „Am stat cu jucătorii pe WhatsApp tot timpul”

+41 Foto
Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații după victoria echipei sale cu Dinamo din etapa #2 a Ligii 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 august 2020

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații după victoria echipei sale cu Dinamo din etapa #2 a Ligii 1.

  • Chindia, care s-a salvat in extremis de la retrogradare în stagiunea precedentă, la barajul jucat după decizia FRF, nu a avut antrenor pe bancă - Săndoi are coronavirus - și a avut 3 titulari veniți sâmbătă la echipă: Căpușă, Iacob și Dulca.

„Am stat pe WhatsApp cu jucătorii, am vorbit mult la telefon. Am comunicat în permanență cu ei în ultimele zile”, a declarat Săndoi, departe de echipă din cauza coronavirusului.

Cum a învins-o Chindia pe Dinamo » Emil Săndoi: „Am stat mult mai bine în teren”

„E meritul băieților pentru această victorie. Cu excepția a doi fotbaliști, Dinu și Florea, aproape toți sunt până în 24 de ani. Am făcut puține greșeli pe faza defensivă, iar Dinamo a avut o singură ocazie mai clară, prin Sorescu, în repriza a doua. 

Eu le spuneam jucătorilor mei că s-au văzut niște progrese din partea lor pe partea defensivă. Odată cu trecerea timpului, cred că am stat mult mai bine în teren”, a mai spus Săndoi la „Digi Sport Special”.

„Ei și-au creat o singură ocazie. Sunt foarte fericit, debutez în Liga 1 ca antrenor cu o victorie. Mi-am demonstrat calitățile, chiar dacă sunt asistentul domnului Săndoi. Nu exista niciun dubiu asupra acestei victorii” 
Vali Năstase, secund Chindia

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Dinamo 1-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.