Campionate

OFICIAL Ivan Rakitic a plecat de la Barcelona! Vicecampionul mondial, prezentat de Sevilla

Ivan Rakitic a fost transferat de Sevilla de la Barcelona // Sursă foto: Getty

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 01 September 2020

Ivan Rakitic (32 de ani, mijlocaș central) a semnat cu Sevilla și e primul care părăsește Barcelona. După șase ani în care a câștigat toate competițiile interne și internaționale în blaugrana, se desparte de „Camp Nou" într-un moment teribil. Cel puțin, nu a trăit pe gazon marele coșmar, 2-8 cu Bayern în „sferturile" Champions League. Quique Setien l-a lăsat pe bancă la Lisabona.

Croatul născut în Elveția și care nu a jucat niciodată pentru un club croat, dar care a disputat finala Mondialului cu naționala roș-albă, se întoarce la Sevilla, unde a cucerit primul trofeu continental, Europa League, în 2014. Soția sa, Raquel Mauri, l-a convins să revină în capitala Andaluziei, locul în care s-au cunoscut și s-au căsătorit.

Ivan Rakitic a plecat de la Barcelona! Mijlocașul s-a întors la Sevilla

Rakitici a semnat un contract pe 4 ani, Sevilla urmând să plătească imediat 1,5 milioane de euro. Dar, cu alte bonusuri, suma totală poate ajunge la 9 milioane. Alți doi sud-americani ai Barcelonei sunt foarte aproape de despărțire. 

Uruguayanul Luis Suerez, 33 de ani, venit tot în 2014 pe „Camp Nou", ar putea ajunge la Juventus. În timp ce chilianul Arturo Vidal, 33 de ani, care evolua în Catalunya din 2018, ar avea un acord cu Inter.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.