Diverse

EXCLUSIV Ion Țiriac, insensibil despre pandemie: „Ăștia mureau în orice caz. Nu e sfârșitul pământului”

+38 Foto
Ion Țiriac. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 septembrie 2020

Ion Țiriac (81 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a vorbit și despre pandemia de coronavirus și efectele financiare negative ale acesteia.

„Criza nu mai e la orizont, criza este în ziua de azi. Lumea se va schimba și cineva trebuie să se gândească cât de fragili suntem noi. E un microb care nu este mai rău decât ăla de acum 5 ani, doar că se propagă mai repede. 

Despre ce vorbim noi aici? Au murit 800.000 de oameni. Ăștia mor în orice caz! Vorbim despre o populație de 7 miliarde. S-au născut un milion și ceva de atunci. Nu este sfârșitul pământului. Sfârșitul pământului e din punct de vedere al propagării acestui sindrom și din cauza faptului că lumea a înghețat. Viața se va schimba, o să vedeți”, a declarat Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

3.681 de româniau murit până acum, din cauza pandemiei de coronavirus. La nivel global, 858.213 oameni au fost răpuși de virus

Pe durata aceluiași interviu, omul de afaceri a vorbit și despre așa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care România, prin vocea președintelui Klaus Iohannis, a anunțat că nu-l va importa: „Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc”, a spus Țiriac.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.