Liga 1

EXCLUSIV Amintirile unui campion cu Dinamo: „N-o să uit niciodată vorbele spuse de Lobonț”

Ropotan a făcut parte din ultima echipă a lui Dinamo care a cucerit titlul în Liga 1

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 02 septembrie 2020

DINAMO. Adrian Ropotan, fost campion alături de „câini” în 2007, a fost invitat recent la GSP Live, unde a făcut o comparație între actuala echipă a lui Dinamo și cea care câștiga ultimul titlu din palmaresul roș-albilor. 

Mijlocașul de 34 de ani a atins și subiectul salariilor de la Dinamo, acolo unde există o discrepanță evidentă între jucătorii tineri și cei străini.

Eu mă bucuram că eram la Dinamo, că puteam să mă antrenez lângă jucători de valoare, că evoluam în cupele europene, că jucam cu tribunele pline. Apoi, am fost în străinătate și am luat bani pe care l-a Dinamo nu îi câștigam. 

Mereu o să-mi aduc aminte de vorbele spuse de Lobonț. Știam ce bani câștigă ei, iar noi, ăștia mai mici - eu, Pulhac, Moți, Radu Ștefan - aveam salarii de o mie-două mii de dolari. Mi-a spus: «Stai liniștit, o să ajungi să nu poți să-ți numeri banii pe care îi vei câștiga!».

Pe moment, vezi cu ce mașini vin alți jucători, vezi cum se îmbracă, dar trebuie să gândești în perspectiva viitorului”, a declarat Ropotan, la GSP Live.

85 de meciuria strâns Ropotan în tricoul lui Dinamo, pentru care a jucat între 2005 și 2009

Adrian Ropotan a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Nizhny Novgorod, Gabala, Petrolul Ploiești, Pandurii, Hatta Club și Concordia Chiajna.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.