Stranieri

Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”

Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 02 septembrie 2020

Ivan De Witte a declarat că îl va sancționa pe Roman Iaremciuk, atacantul care l-a criticat pe antrenorul Loți Bölöni pentru stilul defensiv.

Criticat de Roman Iaremciuk, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Gent, care i-a reproșat stilul defensiv după victoria cu Mechelen (1-0), Loți Bölöni e apărat de președintele clubului. Care îl ceartă pe ucrainean și îi promite antrenorului sprijin total. Inclusiv transferuri.

"Aș deschide ușa haosului"

"Forma în care a Roman a spus aceste lucruri a fost complet greșită. Nu voi tolera asemenea reacții. Dacă aș face-o, aș deschide ușa haosului", a declarat Ivan De Witte într-un interviu pentru Het Laatste Nieuws, anunțând sancțiuni: "Voi avea o discuție cu Iaremciuk".

Liderul lui Gent a relevat și ce a vorbit cu Bölöni. "L-am întrebat clar pe Laszlo: «Ce ai nevoie pentru a găsi echilibrul între organizare și fotbalul de atac?». Am primit un răspuns clar. Bölöni ne-a cerut modificări în ofensivă".

"A fost o prostie"

Fanii alb-albaștrilor l-au atenționat și ei pe Iaremciuk în Het Nieuwsblad. "A fost o prostie. Victoria cu Mechelen poate fi un impuls pentru echipă, iar el a creat și mai multă tensiune", a spus un suporter. "Bölöni are dreptate. Antrenor nou, reguli noi. Toți jucătorii trebuie să se adapteze", a adăugat altul.

Chiar și jurnaliștii belgieni îl susțin pe tehnician. După ce Tom Boudeweel l-a atacat pe Loți la Sporza, susținând că "are metode de pregătire vechi, de 20, 30, 40 de ani", analistul Mo Messoudi a afirmat la același canal TV că "reacția lui Bölöni la criticile lui Iaremciuk a fost fantastică". Iar fostul jucător Gert Verheyen crede că "antrenorul are nevoie de timp pentru a-și prezenta întreaga poveste".

6milioane de euro a oferit Gent pentru aripa dreaptă Linton Maina, germanul în vârstă de 21 de ani al lui Hannover

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.