Liga 1

VIDEO GSP LIVE. Valeriu Iftime și Gigi Becali, neînțelegere pe o temă religioasă: „Aici avem o schismă și nu reușim să o rezolvăm”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 septembrie 2020

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a explicat, în direct la GSP Live, natura relației pe care o are cu Gigi Becali. 

Valeriu Iftime regretă că nu acceptat oferta lui Gigi Becali pentru fundașul central Andrei Chindriș (21 de ani). Patronul celor de la FCSB oferea în acel moment suma de 580.000 de euro. 

Valeriu Iftime: „Avem doar discuții religioase”

„Da, erau buni (n.r. banii pe Chindriș), recunosc. Relația cu domnul Becali nu a fost niciodată una de prietenie în care să jucăm jocuri din astea…nu șah, poate poker. E un tip de respect pe care-l am față de dumnealui, deși nu sunt de acord cu metodele dumnealui. Relația pur de business a fost ok. 

Eu sunt numulțumit de faptul că nu a reușit Moruțan acolo. El are nevoie de un alt tip de management. Ok, la FCSB trebuie să te descurci în orice condiție. Moruțan încă nu e în obiectivul meu, nu e titular la 21 de ani la FCSB”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live. 

„Nu i-am dat nicio țeapă domnului Becali, el a plătit tot timpul ok. În rest, avem doar discuții religioase. Nu ne înțelegem dacă Învierea de Apoi e în trup sau în duh. Aici avem o schismă și nu reușim să o rezolvăm”
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Citește și alte știri despre FCSB și FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.