Liga 1

Viitorul a acceptat oferta » Ultimul obstacol în calea transferului lui Gabi Iancu

Viitorul e de acord cu transferul golgeterului Gabi Iancu din Liga 1 în Qatar

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Thursday, 03 September 2020

Viitorul e de acord cu transferul golgeterului Gabi Iancu din Liga 1 în Qatar, la Al Ahli, a mai rămas doar ca și jucătorul să aprobe mutarea. 

Gabriel Iancu reprezintă iar o afacere pentru Hagi. A fost vândut în 2013 la FCSB cu 800.000 de euro, acum va fi dat cu aceeași sumă în Qatar. Al Ahli e clubul cu care negociază atacantul Viitorului.

Iancu a fost cel mai bun marcator din sezonul trecut, cu 18 goluri, și și-a refăcut astfel cota care îi fusese afectată de eșecurile de la FCSB, de la Karabuk, de la FC Voluntari. Hagi l-a recuperat în vara trecută de la Dunărea Călărași și l-a transformat iar într-un fotbalist important. Atacantul e convocat în echipa națională, face parte din lotul pentru partidele cu Irlanda de Nord și cu Austria.

Doar de Iancu mai depinde

Hagi a acceptat oferta de 800.000 de euro de la Al Ahli, a mai rămas doar ca Iancu să confirme transferul. Jucătorul este, de asemenea, interesat de mutare, deci nu ar trebui să existe piedici. El a lipsit de la Viitorul în partida cu FCSB. "L-a durut piciorul" a fost explicația antrenorului Ruben de la Barrera, dar Iancu s-a menajat și pentru națională, și pentru transfer.

Viitorul a mai pierdut trei titulari în vara aceasta: Cristi Ganea, Vlad Achim, Rivaldinho. Primului i-a expirat împrumutul de la Athletic Bilbao, al doilea s-a mutat la Dinamo liber de contract, iar brazilianul a fost vândut la Cracovia cu 300.000 de euro. Vânzarea lui Gabi Iancu în Qatar ar constitui afacerea cea mai importantă a lui Hagi în vara aceasta, la un preț de 800.000 de euro.

35 de goluria marcat Iancu în 83 de meciuri disputate pentru Viitorul în prima ligă. La FCSB a contabilizat 8 goluri în 54 de partide din campionat

VIDEO Match Preview România - Irlanda de Nord

Citește și alte știri despre Viitorul: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.