Liga 2

Au venit ultimele rezultate ale testului COVID-19 la FC U Craiova » Ce se întâmplă cu meciurile cu Csikszereda și Ripensia

FC Universitatea Craiova debutează în Liga 2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 septembrie 2020

FC U Craiova 1948 a fost afectată de coronavirus chiar înainte de startul ligii secunde. 6 jucători au fost testați pozitiv săptămâna trecută, astfel că meciul cu Ripensia Timișoara, din prima etapă, a fost amânat. 

Veștile tind să devină mai bune la clubul patronat de Adrian Mititelu. În urma rezultatelor ultimelor testări, toți jucătorii au ieșit negativ, cu excepția altor doi fotbaliști ale căror teste au fost neconcludente. Printre ei, și vedeta echipei, Marian Stoenac (27 de ani), cel mai bun om al alb-albaștrilor în sezonul promovării.  

„În urma testării privind depistarea virusului COVID-19, toti jucătorii FC UNIVERISTATEA CRAIOVA 1948 au iesit negativ, mai puțin jucătorii Stoenac si Cristiu, ale căror teste au ieșit neconcludente și urmează să fie retestați. Prin urmare, partida de sâmbătă de la ora 20:00 cu FC Csikszereda Miercurea Ciuc, respectiv partida restanta de miercuri cu Ripensia Timisoara se vor disputa!”, se arată în comunicatul emis de club.

FC Universitatea Craiova debutează în Liga 2

Astfel, echipa antrenată de Nicolo Napoli a va avea, în sfârșit, șansa să debuteze în acest sezon al ligii secunde. Alb-albaștrii vor evolua sâmbătă, pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, de la ora 20:00, urmând ca restanța cu Ripensia să se joace miercurea viitoare.

Clasament actualizat Liga 2: 

Citește și alte știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.