Liga 1

DINAMO. „Știți ce salariu are domnul Fabbrini în acest sezon? Dacă puteți să credeți” » Cristian Geambașu a dezvăluit sursa tensiunilor din vestiarul „câinilor”

Fabbrini e la Dinamo din 2019

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 September 2020

Dinamo n-a mai reușit de ani buni vreo performanță notabilă, însă unii dintre jucătorii „câinilor” continuă să fie plătiți regește. 

E și cazul lui Diego Fabbrini, care a ajuns să câștige în „Ștefan cel Mare” nu mai puțin de 18.000 de euro pe lună (216.000 de euro pe sezon) Prin comparație, italianul îi depășește chiar și pe cei mai bine plătiți fotbaliști de la FCSB! Gigi Becali îi achită lui Florin Tănase 17.500 de euro lunar, iar lui Man și Coman, 15.500. 

Dacă jucători străini precum Fabbrini sunt plătiți consistent, nu același lucru se întâmplă cu tinerii jucători crescuți în pepiniera clubului. 

Supercontractul italianului a fost ironizat de jurnalistul GSP Cristian Geambașu. Invitat într-o emisiune televizată, acesta a scos în evidență diferențele mari dintre salariile jucătorilor de la Dinamo. 

Geambașu: „Știți cât are salariul domnul Fabbrini? Are 18.000!”

„Știți cât are salariul domnul Fabbrini în acest sezon? În sezonul trecut avea 15.000. Anul acesta, pentru că joacă, incontestabil, mai bine, are 18.000. Se pare că așa este făcut contractul. Am și eu o informație din interior, dacă puteți să credeți. Vi se pare ok? Neicuțescu sau Moldoveanu au 2.500 salariu. 

Vi se pare propice performanței atmosfera în interiorul echipei? Eu cred că nu. Că n-are cum să te stimuleze când vezi că ăla de lângă tine, care nu face nimic în plus, are salariu de 7 ori mai mare”, a afirmat jurnalistul GSP, în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

21 de meciuria strâns Fabbrini la Dinamo, pentru care evoluează din august 2019. A înscris un gol și a oferit două assist-uri

VIDEO Răbufnire a lui Gică Mihali: „Parcă nici n-am fi existat! Au fost lucruri inacceptabile la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.