Tenis

US OPEN. CTP, comentariu după victoria Soranei Cîrstea: „Atunci am înjurat”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria obținută de Sorana Cîrstea (30 de ani, 77 WTA) în turul doi de la US Open, scor, 2-6, 7-6(5), 6-4 cu Johanna Konta (29 de ani, 13 WTA)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 septembrie 2020

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria obținută de Sorana Cîrstea (30 de ani, 77 WTA) în turul doi de la US Open, scor, 2-6, 7-6(5), 6-4 cu Johanna Konta (29 de ani, 13 WTA).

Sunt ani de când n-am mai văzut-o jucând așa pe Sorana Cîrstea. De câte ori asistam la o înfrângere a ei, și asta se întâmpla des, parcă nu-mi venea să cred că a pierdut. În orice meci, Sorana reușește lovituri superbe, de Top 10 mondial, dar face și multe, prea multe greșeli pe risc. De aici procentajul și tabela de scor necruțătoare”, a scris CTP pe Facebook.

Serviciu început cu o dublă greșeală pasivă, în burta fileului. În câteva secunde era 0-40 și eu înjuram. Ei, de aici s-a petrecut un soi de «haripotereală»: 5 puncte la rând făcute de Sorana cu servicii la fix și lovituri decisive intrând incredibil!
CTP despre momentul care l-a enervat în timpul meciului

Postarea integrală a lui Cristian Tudor Popescu despre Sorana Cîrstea - Johanna Konta 2-6, 7-6(5), 6-4:

Sorana Cîrstea, în turul 3 la US Open

Sportiva noastră a pierdut primul set categoric, câștigând doar două game-uri. Ulterior, Sorana a revenit excelent și a învins-o pe Konta. Momentul crucial a fost în game-ul 8 din decisiv, când Cîrstea a revenit de la 0-40, pe propriul serviciu, și s-a desprins la 5-3.

Astfel, Sorana și-a egalat cea mai bună performanță la New York, turul 3. Mai ajunsese acolo în 2009 și 2019. În turul 3, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe cehoaica Karolina Muchova (24 de ani, 26 WTA). Cele două nu s-au întâlnit niciodată în circuitul profesionist.

$163,000încasează Cîrstea după această victorie; este singura jucătoare din România rămasă în competiție

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.