Campionate

Omul care a văzut contractul lui Leo Messi cu Barcelona face dezvăluiri: „Mi-am dat seama imediat ce va urma”

+39 Foto
Lionel Messi e tentat să plece de la Barcelona Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 septembrie 2020

Toni Freixa, fost conducător la FC Barcelona și candidat la președinția clubului, a vorbit despre divorțul lui Leo Messi (33 de ani) de catalani, unul devenit improbabil în ultimele ore.

De profesie avocat, acesta a declarat pentru Catalunya Radio că „burofaxul” trimis de argentinian nu putea merge prea departe.

  • În mesajul transmis către conducere, Messi cerea să fie activată clauza prin care poate părăsi Barcelona la finalul fiecărui sezon, unilateral. Clubul catalan îi stabilise clauza de reziliere la 700 de milioane de euro;
  • În principiu, clauza aminitită de Messi putea fi activată până la data de 10 iunie. Din cauza pandemiei de COVID-19, argentinianul și-a dorit ca termenul limită să fie prelungit.

Am avut acces la contractul lui Messi și am văzut și «burofaxul» trimis de jucător. Mi-am dat seama că această acțiune nu va avea finalitate. Clientul are întotdeauna dreptate. Presupun că avocații lui l-au avertizat înainte, dar, dacă Messi s-a decis să meargă mai departe, trebuia să fie apărat. Însă și Barcelona a rămas pe poziții”, a declarat Freixa, care va candida în martie 2021 pentru funcția de președinte al catalanilor.

Toni Freixa // Sursă foto: Instagram

Leo Messi, tentat să continue la Barcelona

Întrebat ieri dacă există posibilitatea ca Leo Messi să rămână la Barcelona, Jorge Messi, tatăl „Puricelui Atomic”, a părut că nu neagă varianta ca fiul său să continue pe Camp Nou. Acesta a răspuns sec: „Nu știu”.

În urma întâlnirii dintre Messi și tatăl său, după ce au analizat cu atenție toate variantele, superstarul argentinian este tentat să continue în Spania, conform presei iberice.

Citește mai multe știri din fotbalul internațională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.