Liga 1

EXCLUSIV Cătălin Golofca a semnat cu noua echipă! Detaliile înțelegerii

Cătălin Golofca a fost împrumutat un an de CFR Cluj la Sepsi

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 04 septembrie 2020

Sepsi încheie en-fanfare campania de achiziții din această vară, începută cu aducerea lui Bogdan Mitrea (32 de ani), fostul stoper al FCSB-ului. Covăsnenii au obținut împrumutul pentru un an al lui Cătălin Golofca (30 de ani, extremă), mijlocaș la CFR Cluj.

Fostul jucător de la FCSB și Botoșani a semnat în această dimineață cu Sepsi și probabil va face parte din lotul lui Leo Grozavu pentru jocul de la Giurgiu, cu Astra.

Cătălin Golofca, împrumutat un an de CFR Cluj la Sepsi

„E adevărat. Astăzi s-au rezolvat ultimele detalii. Ne bucurăm că ne-a ales pe noi. Știm ca avea 4-5 oferte clare din Liga 1. Îl cunoaștem bine, am mai lucrat cu el. Am avut încredere în Cătălin de când l-am luat de la Suceava și l-am promovat în Liga 1. Suntem convinși că ne va ajuta să țintim obiective mai îndrăznețe în acest sezon. 

Avem concurență pe posturi, e ceea ce ne-am dorit. Cu acest transfer cred că închidem campania de transferuri. Ne-am îndeplinit obiectivele, am luat jucătorii pe care i-am vrut", a declarat Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, pentru GSP.ro.

400.000 de euroeste cota pe transfermarkt a lui Golofca

500.000 de euroa plătit CFR pentru a-l lua pe Golofca de la Botoșani

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.