Nationala

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Avem un nou „decar” la națională! + Decizia luată dimineață de UEFA

+44 Foto
Alexandru Maxim (30 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Gaziantep (Turcia), va purta tricoul cu numărul 10 în meciul României contra Irlandei de Nord

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 septembrie 2020

Alexandru Maxim (30 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Gaziantep (Turcia), va purta tricoul cu numărul 10 în meciul României contra Irlandei de Nord.

Maxim și-a asumat și în trecut această responsabilitate, însă a lipsit de la ultima acțiune, când nu a fost convocat. Atunci, Ianis Hagi „aresta” tricoul cu numărul 10 pentru meciurile cu Suedia și Spania din preliminariile Campionatului European. De această dată, fotbalistul lui Rangers va evolua cu 14 pe spate. 

Numerele „tricolorilor” pentru meciul România - Irlanda de Nord

Acoperișul Arenei Naționale a fost tras

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, UEFA a luat decizia ca meciul să se dispute cu acoperișul tras. Decizia a fost pusă în aplicare deja din această dimineață.

Având în vedere condițiile meteo și din dorința de a proteja suprafața de joc pentru partida de la 21:45, delegatul UEFA al meciului cu Irlanda de Nord a decis ca acoperișul Arenei Naționale să fie tras imediat. Și va rămâne așa inclusiv pe durata celor 90 de minute de joc. 

Decizia a fost luată în ședința tehnică. Procesul de tragere a acoperișului durează 35 de minute. Ar fi fost prea potrivită atmosfera pentru nord-irlandezi, și cu ploaie, și fără suporterii noștri minunați în tribune! Hai, ROMÂNIA!
FRF

FOTO Antrenamentul oficial al României înaintea meciului cu Irlanda de Nord

VIDEO Toate detaliile înaintea meciului România - Irlanda de Nord

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.