Liga 1

Lovitură grea pentru FCSB » Florin Niță negociază cu Craiova

Florin Niță, Sparta Praga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 septembrie 2020

Craiova pregătește o lovitură de proporții. Oltenii negociază cu portarul Florin Niță (33 de ani), legitimat în prezent la Sparta Praga.

FCSB ar putea primi o lovitură neașteptată din partea unei rivale din Liga 1. CS U Craiova a intrat pe fir pentru semnătura lui Florin Niță, portar dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB.

Portarul ar fi purtat discuții în ultimele zile atât cu oficialii FCSB, cât și cu cei ai Craiovei, informează Fanatik. Gigi Becali, finanțatorul FCSB, îl vrea pe Niță, însă ar prefera ca acesta să vină gratis. 

Niță, aflat în prezent în lotul echipei naționale a României pentru „dubla” cu Irlanda de Nord și Austria, mai are contract până în iulie 2021 cu Sparta Praga, pentru care nu a apărat niciun minut în acest sezon.

Niță sau Lazar?

Dacă pista Florin Niță va pica, oltenii l-ar putea transfera pe David Lazar (29 de ani), portarul de la Astra Giurgiu. CS U Craiova pare dispusă să renunțe la portarul italian Mirko Pigliacelli, iar Lazar, dacă nu Niță, i-ar putea lua locul acestuia.

20.000 de eurolunar este suma pe care Florin o câștigă la Sparta Praga, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor

117 meciuria apărat Niță în poarta FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2013 și 2018

3 trofeeare Florin Niță la FCSB: 2 campionate și o Cupă a României

România - Irlanda de Nord, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.