Publicitate

Vezi online de la 18:00 SuperLive Show: materiale în exclusivitate, superseria lui Mister Ilie pe SuperSocial și premii în direct!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 septembrie 2020

Intră în atmosfera unei seri de vis în care după 10 luni avem din nou parte de emoțiile de care ne era atâta dor: joacă ambele echipe reprezentative ale noastre, atât cea jucată de Tineret în Finlanda, cât și debutul din Liga Națiunilor ediția a doua al naționalei mari. 

E momentul perfect pentru ca Lucian Lipovan să ne cheme de oriunde am fi la ora 18:00 să vedem ediția numărul 3 din sezonul 2 al emisiunii SuperLive Show. Cea mai relaxată, dar și mai informată emisiune sportivă online, în care invitați de marcă și materiale exclusive, plus premii superdorite ne oferă 60 de minute în care câștigăm bună dispoziție dar și informații superfolositoare pentru pariuri sau pur și simplu pentru cultura noastră generală ca iubitori ai sportului. Poți vedea emisiunea pe orice dispozitiv, de oriunde vei fi la ora 18:00 pe canalul oficial Superbet pe Youtube, sau o poți vedea pe pagina oficială Superbet pe Facebook.

SuperAmbasadorul care a jucat împotriva Irlandei de Nord!

Mister a jucat în 1994 contra nord-irlandezilor. A fost un meci dur, cu două eliminări (una suferită de Hagi). O partidă despre care Ilie ne va da unele detalii neștiute. Apoi se vor dezbate duelul de azi dintre România și Irlanda de Nord, dar și deplasarea reprezentativei U21 în Finlanda. Ambele meciuri sunt la Superbet în oferta Super Cota și beneficiază de cote cu marjă zero pentru pariurile pe Final (1; X; 2), respectiv Șansă Dublă (12; 1X; X2). Da, cote în care doar pariorul câștigă! Intră acum pe Superbet.ro și pune SuperBilete!

Mister Ilie marchează bilete verzi pe SuperSocial!

Superbet a lansat în premieră națională rețeaua socială a SuperJucătorilor. Instalează-ți aplicația de pariuri sportive și descoperă această nouă dimensiune a experienței Superbet. Una în care poți vedea ce pariază Ilie Dumitrescu, poți distribui biletele tale, poți comenta meciurile pe care pariezi, poți să urmărești alți pariori și să te inspiri de la ei și bineînțeles, poți deveni tu un star pe SuperSocial! Ilie Dumitrescu e într-o formă de invidiat. A prins bilete câștigătoare în 4 dintre ultimele 5 zile. Intră pe SuperSocial și vezi ce a pariat azi!

În culisele Kick-Boxingului de cel mai înalt nivel !

Pe lângă sportul rege, în fiecare ediție sunt onorate și sporturile care au propus recent sau propun acum evenimente aproape de noi. Azi, vom vedea un montaj de la gala de kick-boxing Luptă Capitală, un eveniment desfășurat în condiții excepționale la Arenele Romane pe 20 August și câștigat de Alin Ionuț Iancu, un luptător de 21 de ani din Craiova, unul dintre luptătorii pe care Cătălin Moroșanu promitea încă din timpul stării de urgență că îi caută. 

SuperIstorie pe un circuit în care pilotul face diferența!

Tot azi, vei vedea superspectacolul de pe circuitul revenit după 9 ani în calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, circuitul din Maramureș, prin Pasul Gutâi. Un peisaj senzațional care a fost martorul unor acte eroice, de la haiducul Pintea și până la miile de cai putere care au rulat în weekend-ul trecut în etapa care a stabilit campionul actualului sezon într-un sport în care viteza și adrenalina sunt la cote uluitoare. 

Mihai Leu și Ferrari-ul său 458 Challenge au avut un parcurs excepțional. Merită să vezi cele mai spectaculoase momente din această etapă care a stabilit campionul: Mihai Leu, Ambasadorul de Brand Superbet pentru sporturile cu motor fiind cel care și-a apărat titlul. 

U Cluj a pornit pe un sUper drum!

Descoperi și ce nu s-a văzut la evenimentul în care Universitatea Cluj și-a prezentat lotul pentru sezonul 2020-2021, echipamentul pentru deplasare complet roșu și parteneriatul cu Superbet. Un moment special pe Cluj Arena la care a participat și Remus Câmpeanu, câștigător al Cuperi în 1965 cu „Șepcile Roșii”, singurul trofeu din vitrina unei echipe care din 1919 este una dintre cele mai iubite din fotbalul românesc, locul 6 în clasamentul all time în ceea ce privește numărul de meciuri jucate în prima divizie. Alături de Superbet, dar și de ceilalți sponsori, U forțează revenirea în elită!

SuperPremii în direct!

Din nou se vor câștiga și cele mai dorite Bonusuri! Cu x1 rulaj: poți câștiga din prima. Ai prins pariul, tot câștigul ți se transferă în balanța reală a contului tău de jucător online la Superbet.ro. Se vor acorda 3 bonusuri în timpul emisiunii, pentru cei care comentează și fie pun cele mai interesante întrebări pentru invitați, fie punctează ceva esențial, plus alte 5 bonusuri, acordate prin tragere la sorți, celor care vor ghici rezultatul meciului România-Irlanda de Nord! 

Așa e SuperLive Show. Iubește sportul și caută să ne surprindă cu materiale pe cât mai multe discipline și să ne premieze. Bucură-te de SuperLive Show fiindcă vei primi doza de bună dispoziție care te va ajuta să ai o SuperSeară!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Alex Molico, Superbet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.