Nationala

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1. Un „tricolor”, acuzat de o legendă a nord-irlandezilor: „Se prăbușește de parcă ar fi făcut bucăți”

+68 Foto
John O'Neill (62 de ani), fost internațional al Irlandei de Nord, i-a acuzat pe elevii lui Mirel Rădoi că au căzut mult prea ușor în duelurile din prima repriză a partidei de pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 septembrie 2020

John O'Neill (62 de ani), fost internațional al Irlandei de Nord, i-a acuzat pe elevii lui Mirel Rădoi că au căzut mult prea ușor în duelurile din prima repriză a partidei de pe Arena Națională, încheiată 1-1.

Josh Magennis (30 de ani), fotbalistul lui Hull, a fost eliminat în minutul 39 al partidei dintre România și Irlanda de Nord, la scorul de 1-0 pentru „tricolori”. Atacantul nord-irlandezilor a văzut al doilea cartonaș galben, pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Alexandru Maxim. John O'Neill, fundaș care a participat alături de naționala Irlandei de Nord la Campionatele Mondiale din 1982 și 1986, crede că „tricolorii” au exagerat contactele.

România, om în plus cu Irlanda de Nord

„Știu, și eu mă plâng că nu mai este permis contactul fizic în fotbalul de astăzi, dar jucătorii trebuie să conștientizeze că astea sunt vremurile. Adversarul cade imediat după ce îl atingi. E o intrare banală, iar jucătorul se prăbușește de parcă ar fi fost făcut bucăți.

E păcat pentru Ian Baraclough, pentru că tot ce a pregătit a fost dat peste cap. A fost cu spatele la zid după eliminarea lui Magennis, iar jucătorii trebuie să aibă grijă, ar mai putea exista eliminați”, a declarat John O'Neill pentru BBC.

22 de faulturia fluierat arbitrul François Letexier în prima repriză a meciului România - Irlanda de Nord, câte 11 pentru fiecare tabără

John O'Neill a jucat pentru Leicester, QPR și Norwich

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.