Nationala

„Să fie dați afară!” » Ciprian Marica, furios după 1-1 cu Irlanda de Nord: „Suntem lenți, previzibili, cum a scăzut posesia când eram mai mulți?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 September 2020

Ciprian Marica, prezent ca analist în studioul Pro TV, a criticat virulent atât jocul naționalei României contra Irlandei de Nord, 1-1, cât și gazonul de pe Arena Națională.

„Sunt puțin dezamăgit. Sigur că pandemia a făcut să nu avem ritm de joc. Jucăm previzibil, lent, mișcăm greu mingea, dar terenul a fost incredibil! Terenul arăta EXECRABIL, o rușine! Rușine cui are în administrare stadionul, acești oameni nu au ce căuta în pozițiile de administrare! Nu sunt oameni puși pe criterii de competență pe pozițiile astea, sunt numiri politice în locul celor care chiar știu ce fac. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Gazonul depindea de noi. Cei care răspundeau de gazon ar trebui dați afară, demiși! Am fost forțați să jucăm cu mingi lungi, înalte, ceea ce a convenit adversarului”, a explicat Marica la finalul meciului. 

„Am avut 69% posesie când eram 11 la 11, 64% când am jucat cu un om în plus, eu nu am înțeles asta. Poate ne-am relaxat, iar fotbalul ne-a pedepsit. Nu am reușit să marcăm golul doi, nu am fost incisivi, am avut ocazii doar în finalul jocului, când era obligatoriu să insistăm. Nu mi se pare că am avut chiar o atitudine atât de bună cum spune Rădoi. Spun ce văd, nu vreau să vorbesc anapoda”, a continuat Marica. 

FOTO Gazonul de pe Arena Națională:

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.