Nationala

EXCLUSIV Ciprian Tătărușanu, făcut KO după România - Irlanda de Nord 1-1: „Greșeală mare de portar! Doamne, Dumnezeule, el nu joacă de luni de zile!”

+68 Foto
Faza golului Irlandei de Nord. foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 septembrie 2020

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, în dorect la emisiunea GSP Live, egalul înregistrat de România cu Irlanda de Nord, 1-1 în Liga B din Liga Națiunilor.

Dragomir l-a pus la zid pe goalkeeper-ul Ciprian Tătărușanu, pe care îl consideră principalul vinovat pentru golul egalizator reușit de nord-irlandezi în minutul 86.

„A fost greșeală mare de portar! Portarul trebuia să iasă pe mingea. Doamne, Dumnezeule, el nu apără de luni de zile! Tu ce faci în poartă? Nu ieși pe minge înaltă în gura porții?

Mi-a plăcut Alibec, a fost cel mai bun din ambele echipe. Dacă Alibec avea mijlocași cu multă minte, dădea două goluri. A dovedit că e jucător de competiții mari. Și Hanca și Chiricheș mi-au plăcut, dar mijlocașii au fost zero tăiat! Nistor și Nedelcearu nici n-ar fi trebuit să intre, dar asta e altceva.

Facem experimente de 20 de ani, dar nu ne iese nimic. Îmi pare rău de Rădoi, dar n-are nicio vină. Dacă îmi pare rău de cineva, de el îmi pare rău. Asta a fost selecția, n-ai ce să-i zici. Eu n-aș da cu toate săbiile în Rădoi.  Trebuie să se gândească să facă ceva la jumătatea terenului”, a declarat Dragomir, la GSP Live.

Mihăilă trebuia să fie convocat obligatoriu la prima echipă. E jucător de viteză, i-ar fi omorât pe irlandezi” - Dumitru Dragomir

Clasament Liga B, grupa 1 Liga Națiunilor

FOTO. România - Irlanda de Nord 1-1, cele mai spectaculoase imagini:

+68 Foto
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda

Mai multe știri despre România - Irlanda de Nord 1-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.