Nationala

România - Irlanda de Nord 1-1. Mirel Rădoi și Ianis Hagi, luați în colimator: „Schimbări proaste!” + „Prea puțin din partea lui”

+68 Foto
România a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra Irlandei de Nord în Liga Națiunilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 septembrie 2020

România a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra Irlandei de Nord în Liga Națiunilor. La finalul meciului, fostul internațional Gabi Balint (57 de ani) a analizat prestația „tricolorilor”, care au evoluat mai bine de o repriză cu un om în plus, dar nu au știut să profite.

Balint a fost nemulțumit în special de prestația a doi jucători: Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) și Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv). 

România - Irlanda de Nord 1-1. Gabi Balint: „Bancu? Trebuie să mai căutăm jucători acolo”

„Meritam victoria, mai ales că am avut ocazii în repriza a doua. Rădoi a început ofensiv, mi-a plăcut. A dat aplomb echipei. Totuși, schimbările au fost proaste, neinspirate. A fost și obligat la Hanca, pentru că el avea probleme. Dar și Nistor, și Nedelcearu au greșit la gol. Ne-au prins total nepregătiți. 

Ianis putea mai mult. Era în pericol să ia și al doilea galben. Trebuia să se simtă bine acolo, în spatele atacantului. E mai bine acolo decât în dreapta, cum mai joacă la Rangers. Prea puțin astăzi, deși cred că trebuie să mai avem răbdare cu el. Bancu? Nu știu ce să mai cred. A greșit centrări ușoare, știam că e bun în atac, dar... acolo trebuie să mai căutăm jucători” a declarat Balint, potrivit digisport.ro.

FOTO România - Irlanda de Nord 1-1, cele mai spectaculoase imagini:

+68 Foto
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda

VIDEO Alexandru Maxim, la conferința de presă: „Mergem în Austria cu gândul la victorie”

Clasament Liga B, grupa 1 Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre meciul România - Irlanda de Nord 1-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.