Nationala

România - Irlanda de Nord 1-1. Unde a greșit Mirel Rădoi? Ilie Dumitrescu: „A fost o problemă acolo”

+68 Foto
România a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra Irlandei de Nord în Liga Națiunilor. Ilie Dumitrescu (51 de ani) este de părere că echipei lui Mirel Rădoi i-au lipsit extremele pentru a desface jocul adversarei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 septembrie 2020

România a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra Irlandei de Nord în Liga Națiunilor. Ilie Dumitrescu (51 de ani) este de părere că echipei lui Mirel Rădoi i-au lipsit extremele pentru a desface jocul adversarei.

  • Echipa de start a României cu Irlanda de Nord: 12. Tătărușanu – 4. Hanca, 6. Chiricheș (cpt.), 3. Toșca, 11. Bancu – 10. Maxim, 22. Cicâldău, 23. Stanciu – 14. Hagi – 9. Pușcaș, 7. Alibec

„Ei nu ne puteau pune probleme decât la faze fixe și exact asta s-a întâmplat. Am avut ocazii imense de a marca, nu am profitat și în urma unei faze fixe am primit gol. A fost o mică problemă în jocul echipei. Echipa noastră a avut un joc colectiv bun. Din punctul meu de vedere, sistemul 4-3-1-2 nu dă un randament bun pe benzi. 

Sacrifici benzile și nu poți desface un adversar de genul ăsta. Echipa nu și-a dezvoltat jocul în benzi, pentru a putea desface un astfel de adversar. Am avut momente bune, dar nu am fructificat. Când nu faci asta, ai putea să dezvolți mai mult în benzi. Bancu uneori a apărut în acea zonă, dar, în rest, puțin”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

FOTO România - Irlanda de Nord 1-1, cele mai spectaculoase imagini:

+68 Foto
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda

VIDEO Alexandru Maxim, la conferința de presă: „Mergem în Austria cu gândul la victorie”

Clasament Liga B, grupa 1 Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre meciul România - Irlanda de Nord 1-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.