Auto

VIDEO UPDATE Accident grav în Raliul Iașului: mașina a luat foc după ce s-a răsturnat în aer! Cum arată automobilul

Mașina celebrului pilot Simone Tempestini, Citroen C3 R5, evaluată la aproximativ 300.000 de euro, a luat foc după ce italianul s-a răsturnat de mai multe ori, „plutind” pentru câteva momente și în aer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 September 2020

Un accident grav a marcat ziua 2 a Raliului de la Iași. Din fericire, piloții implicați, Simone Tempestini și Sergiu Itu, au scăpat cu bine.

UPDATE 19:15

Simone Tempestini și Sergiu Itu sunt teferi. Au postat o imagine cu ce a mai rămas din mașină și au transmis mesajul: „Nu a fost deloc simpatic, însă cel mai important lucru este ca noi suntem bine. Mersi că ne sunteți aproape și anul aceasta”.

Accident în Raliul Iașiului

Mașina celebrului pilot Simone Tempestini, Citroen C3 R5, evaluată la aproximativ 300.000 de euro, a luat foc după ce italianul s-a răsturnat de mai multe ori, „plutind” pentru câteva momente și în aer.

Accident grav în Raliul Iașului

Echipajele de intervenție au reușit să oprească focul. Din fericire, pilotul a scăpat fără nicio vătămare corporală. De asemenea, implicat în coliziune a fost și Sergiu Itu, cei doi fiind printre cei mai bine cotați concurenți ai competiției.

După prima zi, Simone Tempestini conducea în clasament, fiind favorit să-și adjudece un nou titlu în Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.