Liga 1

EXCLUSIV Un atacant cu meciuri în Champions League a ajuns la un acord cu Dinamo!

Guillermo Fernandez Hierro, cel care se pregătește să lovească mingea cu capul, în perioada în care îmbrăca tricoul lui Elche

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 05 septembrie 2020

Atacantul Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani) și-a dat acordul să vină la Dinamo. 

Dinamo îl așteaptă pe Juan Camara, extremă stânga, care va lăsa Jagellonia (Polonia) pentru a semna cu „câinii", așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor. Pe lângă fotbalistul spaniol, care trebuie să sosească în acest week-end la București, iar luni să facă vizita medicală, colonia iberică este aproape de a mai înregimenta un membru.

Este vorba de Guillermo Fernandez Hierro, un atacant central format la Athletic Bilbao. „Este un fotbalist de calitate, care a fost cedat de basci în eșalonul inferior, iar acum e liber de contract. Deja și-a dat acordul", au spus sursele GSP. 

Dinamo continuă transferurile

Guillermo Fernandez Hierro e liber de contract în acest moment, el evoluând în ultima ediție pentru Racing Santander. 

De asemenea, fotbalistul de 27 de ani a mai jucat pentru Leganes, Elche și Numancia. Fernandez are meciuri și în Champions League pentru Bilbao, patru la număr, în 2014, când a și marcat în grupe, contra lui Porto! Are 28 de meciuri pentru basci și două goluri. Plus 159 de partide la liga a doua.

Fost internațional de junior al Spaniei, atacantul a jucat ediția trecută pentru Numancia și pentru Santander, adunând 5 goluri în 30 de meciuri.

400 de mii de euroeste cota actuală a vârfului pe transfermarkt. Maximum atins: 1 milion de euro

4 meciuriși un gol are Guillermo Fernández în grupele Ligii Campionilor, toate pentru Athletic Bilbao, în sezonul 2014/2015

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.