Tenis

Simona Halep, certată de Boris Becker: „Ar putea să facă asta, dar se oprește. E greșit!”

Boris Becker (52 de ani), câștigător a 6 turnee de Grand Slam, acuză lipsa de implicare a Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA) în politica WTA.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 septembrie 2020

Boris Becker (52 de ani), câștigător a 6 turnee de Grand Slam, acuză lipsa de implicare a Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA) în politica WTA.  

Boris Becker e de părere că jucătoarele de top, în cazul de față liderul Ashleigh Barty și Simona Halep, ar trebui să fie mai vocale și să apere drepturile jucătoarelor, după modelul Novak Djokovic. Sârbul a cerut mai multe facilități pentru jucătorii din afara top 100 ATP.

Simona Halep, avertizată de Becker

„Avertizez că aceste jucătoare trebuie să aibă grijă să nu se piardă pe drum. Djokovici susține jucătorii, iar Simona Halep și Ash Barty ar trebui să facă și ele asta. Trebuie să lupți pentru drepturile tale, trebuie să îți faci dorințele publice. Ele ar putea face asta, dar se opresc, ceea ce este o greșeală. În urmă cu 10 ani, Serena Williams a luptat mult pentru ca premiile să fie egale între femei și bărbați”, a spus Becker într-o intervenție la Eurosport Germania. 

Boris Becker, atent la tot ce mișcă în tenisul mondial

Becker, nemulțumit de atitudinea Simonei Halep

Înainte ca US Open 2020 să înceapă, Boris Becker a declarat că nu înțelege atitudinea jucătoarelor de top, care au refuzat să participe la competiția din New York. Pe listă se numără și Simona Halep. 

Eu aș fi mers cu siguranță la US Open. De fapt, după jumătate de an fără tenis, aș fi înotat Atlanticul că să ajung acolo! Dacă în adâncul sufletului ești un luptător și n-ai avut șansa să joci, nu ai fi fost disperat să joci din nou după atât timp? 

Cu siguranță nu toată lumea a simțit la fel și știu că sunt vremuri dificile, dar sunt la fel pentru toată lumea. Trebuie să spun că sunt surprins și dezamăgit de faptul că 6 din primele 10 jucătoare ale lumii nu sunt la US Open și sper că o să regrete!
- Boris Becker

Citește și alte știri depre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.