Liga 1

Backa Topola - FCSB. Sârbii cred în șansa lor: „Putem produce o surpriză în Europa!”

Atacantul Nenad Lukic (în alb) este cel mai bine cotat jucător al sârbilor, 1,5 milioane de euro // foto: Facebook @ FK TSC

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 05 septembrie 2020

Zoltan Sabo, antrenorul sârbilor de la Backa Topola, crede într-o minune și în eliminarea lui FCSB din Europa League.

După ce s-a chinuit cu Shirak la București în primul tur preliminar din Europa League, FCSB merge în Serbia pentru un nou meci european. Cei de la Backa Topola au decis ca partida să se joace la Senta, într-un sat.

„Visurile noastre se împlinesc încet. Deși FCSB este un club de mare reputație, cu experiență în Europa, credem că-i putem fi un rival pe măsură pe terenul nostru. În același timp, suntem conștienți că dobândim o experiență semnificativă jucând cu rivali puternici!”, spune Janos Zemberi, președintele sârbilor.

Zoltan Sabo: „Avem calitatea să producem o surpriză!”

Și antrenorul Zoltan Sabo a prefațat întâlnirea de peste două săptămâni: „Calitatea echipei FCSB este incontestabilă, are numeroși jucători la echipa națională și joacă un fotbal de calitate. Pe de altă parte, avem parte de un debut european pe terenul nostru și acesta e un motiv suficient pentru a lupta din toate puterile pentru calificare. Cred că avem calitatea de a oferi un meci bun și să producem o surpriză în Europa!”.

Sabo speră ca până la ora meciului să-i pună pe picioare pe jucătorii accidentați din lot, iar începând de luni va începe studiul detaliat asupra adversarului. Sârbii nu-l vor putea folosi pe fundașul Boris Varga, eliminat de Sebastian Colțescu în meciul precedent din Europa, cu Petrocub Hâncești, din Republica Moldova.

Am ales să jucăm la Senta pentru că a trebuit să îndeplinim unele condiții impuse de către UEFA. Am obținut undă verde pentru acest stadion 
- Szabolcs Paladji, director Backa Topola

VIDEO. FCSB și-a prezentat echipamentul pe care îl va folosi în meciurile din deplasare din acest sezon

Alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.