Liga 1

Florin Prunea, atac mascat asupra oficialilor de la Dinamo: „Pe unii i-au trecut șoferi în fișa postului. S-au întors la meseria de bază”

Florin Prunea, fost președinte Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 septembrie 2020

Florin Prunea (52 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a lansat un nou atac la adresa unora dintre conducătorii clubului alb-roșu.

Fostul portar își continuă războiul de la distanță cu fețele fostei administrații de la Dinamo care au rămas în club odată cu schimbarea acționariatului. Acesta i-a ironizat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, și pe Marius Iorga, șeful departamentului de Scouting.

Prunea: „Unii care plimbau foile au ajuns să conducă cluburi”

„Am văzut că pe unii i-au trecut șoferi în fișa postului. Majoritatea s-au întors la meseria de bază, e un lucru bun. Mă refer la cei care au putere de decizie. Să revină la locul lor, să vadă unde le este locul. Că s-au trezit într-o lume care nu era a lor. Unii care înainte plimbau foile au ajuns să conducă cluburi”, a declarat Prunea la emisiunea „Fotbal Club” de pe Digi Sport.

Iorga, recunoscut pentru că a urcat în staff-ul administrativ al lui Dinamo fiindcă era în aceeași echipă cu Ionuț Negoiță la miuțele pe care fostul patron le încingea cu angajații, a stat foarte aproape de Rufo Collado, actualul director sportiv al lui Dinamo, încă de la sosirea acestuia în România.

Collado este omul de încredere al lui Cortacero, iar Iorga a fost șoferul spaniolilor! L-a ajutat și când a avut nevoie să meargă la shopping. Iorga i-a convins, până acum, pe iberici că mai merită o șansă să rămână la Dinamo, cu toate că suporterii și foștii antrenori au criticat prezența lui în departamentul de scouting al clubului! De-a lungul timpului, Mircea Rednic și Cornel Dinu au avut mai multe ieșiri acide la adresa lui.

VIDEO. Gică Mihali, fost secund la Dinamo, a răbufnit la GSP Live: „Mă deranjează când aud că e întrebat Mulțescu ce a găsit la Săftica”

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.