Nationala

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, tăios după debutul lui Rădoi la națională: „El nu știu de ce joacă!” + „Prostii, lucruri specifice românilor”

+68 Foto
Mirel Rădoi, criticat pentru decizia de a-l titulariza pe Bancu

Articol de Alexandru Barbu  —  Sunday, 06 September 2020

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru internațional, a vorbit pentru GSP.ro despre meciul România - Irlanda de Nord, 1-1, primul pentru „tricolori” din noua ediție de Liga Națiunilor.

Acesta nu a înțeles titularizarea lui Nicușor Bancu în flancul stâng al defensivei: „Nu știu de ce joacă, el nu e nici fundaș, nici mijlocaș, nici atacant. La Craiova nu mai impresionează, e folosit doar pentru că e căpitanul echipei. Iar Ștefan, celălalt fundaș stânga, este un superfotbalist. Dar până la urmă e treaba staff-ului tehnic, sunt deciziile lor”.

6a fost nota primită de Bancu în GSP după România - Irlanda de Nord 1-1

Porumboiu a comentat și starea gazonului de pe Arena Națională, un subiect amplu dezbătut după debutul lui Rădoi pe banca primei reprezentative: „E o prostie! Ai un stadion atât de frumos și nu poți avea grijă de gazon. În fața porții parcă era ca pe miriște. Astea sunt de-ale noastre, specifice românilor”.

În apărare, Primăria București a comunicat că evenimentele desfășurate în ultimele zile pe Arena Națională au făcut ca terenul să nu se prezinte în cele mai bune condiții

GALERIE FOTO România - Irlanda de Nord 1-1

+68 Foto
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, Grupa 1

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării Austria - România din Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.