Nationala

AUSTRIA - ROMÂNIA. Florin Prunea, drastic cu „tricolorii”: „Suntem slabi! Ne batem cu Irlanda de Nord pentru locul 3”

+68 Foto
Florin Prunea (52 de ani) consideră că România se va bate pentru locul 3 în grupa de Liga Națiunilor cu Irlanda de Nord

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 septembrie 2020

Florin Prunea (52 de ani) consideră că România se va bate pentru locul 3 în grupa de Liga Națiunilor cu Irlanda de Nord.

  • Austria - România, al doilea meci pentru „tricolori” din noua ediție de Liga Națiunilor, se joacă luni, 7 septembrie, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Eu cred că am întâlnit o echipă, Irlanda de Nord, împotriva căreia ne vom bate la locul trei. Suntem cei slabi acum, doar noi ne legăm speranțele de această competiție, care, să nu uităm, înlocuiește meciurile amicale.

Cu siguranță că putem câștiga în Austria, pentru că putem întâlni echipa lor de rezerve. Trebuie să câștigăm. Jocul cu Austria este un prilej foarte bun pentru a face un antrenament înaintea meciului cu Islanda (n.r. barajul pentru Campionatul European de anul viitor). Islanda a pierdut cam greu cu Anglia (n.r. 0-1). Va fi o deplasare lungă, foarte complicată”, a declarat Prunea, potrivit digisport.ro.

40 de selecțiia strâns Prunea la naționala României, alături de care a jucat la două Campionate Mondiale (1994 și 1998) și două Campionate Europene (1996 și 2000)

GALERIE FOTO România - Irlanda de Nord 1-1

+68 Foto
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, Grupa 1

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării Austria - România din Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.