Liga 1

Duckadam, drastic cu un jucător de la FCSB: „Nu are niciun viitor! Altcineva va fi titular”

Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte de onoare al celor de la FCSB, consideră că Adi Petre (22, atacant) nu mai are viitor la gruparea roș-albastră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 septembrie 2020

Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte de onoare al celor de la FCSB, consideră că Adi Petre (22, atacant) nu mai are viitor la gruparea roș-albastră.

Nu îi mai văd un viitor lui Adi Petre. Eu am declarat acum câteva luni că trebuie să-și găsească o echipă și să încerce să plece undeva să joace. El poate să stea și la FCSB pe un salariu bun, dar eu cred că vrea și să evolueze, nu doar banii sunt importanți", a spus Duckadam, conform digisport.ro.

Petre nu mai este luat în calcul la FCSB de antrenorul Toni Petrea, prestațiile acestuia din ultimul an dezamăgindu-l pe finanțatorul Gigi Becali. În noul sezon, vârful venit de la Esbjerg nu a bifat niciun minut!

800.000 de euro este cota de piață a lui Petre, conform Transfermarkt

„Buș va fi titular la FCSB”

„Eroul de la Sevilla” își schimbă discursul atunci când vorbește despre Sergiu Buș (27 de ani). Duckadam crede în atacantul convocat în premieră la națională de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (luni, 7 septembrie, ora 21:45) din Liga Națiunilor.

„Sergiu Buș sper să reziste și să nu mai fie schimbat atât de des. Mie îmi place foarte mult ca jucător. Eu cred că o să facă pasul către echipa națională, e un jucător combinativ și s-a văzut asta în evoluțiile lui de la FCSB. Cred că Buș va fi titular la FCSB. Important e să marcheze și va juca și la echipa națională, cu siguranță”, a mai declarat Duckadam.

VIDEO Valeriu Iftime, despre Adrian Petre: „Dacă pleacă Dugandzic, sunt dispus să fac un transfer, chiar cu bani”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.