Campionate

Messi a revenit și primește întăririle dorite! Barcelona, cale liberă spre un supertransfer: „Îl duc cu mașina până în Spania”

Olandezul Memphis Depay (26 de ani) este considerat varianta ideală pentru înlocuirea lui Suarez (33 de ani) în atacul Barcelonei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 septembrie 2020

Olandezul Memphis Depay (26 de ani) este considerat varianta ideală pentru înlocuirea lui Suarez (33 de ani) în atacul Barcelonei. 

Leo Messi a acceptat să rămână încă un sezon la Barcelona, dar mesajul său a fost clar. Lucrurile nu au funcționat ideal în ultima perioadă, iar echipa are nevoie de întăriri. Un post deficitar este cel de atacant.

Depay pare să fi câștigat disputa cu Lautaro Martinez. Olandezul are de partea lui toate atuurile. Este mult mai ieftin, contractul său cu Lyon expirând în 2021, a lucrat cu Ronald Koeman la naționala Olandei, iar antrenorul său actual, Rudi Garcia, s-ar bucura pentru un transfer în La Liga. 

Rudi Garcia: „Îl duc chiar eu la Barcelona”

„Am văzut că se vorbește despre Memphis în Spania, dar să așteptăm. Luis Suarez încă nu și-a clarificat situația cu Barcelona. Depay este un jucător de top, absolut fantastic, s-a întors cu poftă de joc după operația suferită. 

Dacă Memphis sau oricare alt jucător din echipa mea, și sunt câțiva, are oportunitatea să meargă la o echipă care își propune câștigarea Ligii Campionilor, cum e Barcelona, îl duc chiar eu cu mașina”, a declarat Rudi Garcia, antrenorul lui Lyon, pentru Téléfoot.

44 de milioane de euroe cota lui Depay, conform Transfermarkt

57 de goluriîn 139 de partide are Depay la Lyon

Citește și alte știri despre Barcelona:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.