Nationala

AUSTRIA - ROMÂNIA. VIDEO Ianis Hagi a remarcat 5 schimbări aduse de Rădoi față de mandatul lui Contra

+21 Foto
Mirel Rădoi și Ianis Hagi. foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 septembrie 2020

Înainte de Austria - România, cel de-al doilea meci al „tricolorilor” din Liga Națiunilor, Ianis Hagi (21 de ani),  a acordat un interviu site-ului oficial al FRF, în care a adus în discuție noutățile aduse Mirel Rădoi la prima reprezentativă. 

Schimbat de Rădoi la pauză în meciul cu Irlanda de Nord (1-1), Ianis Hagi se declară impresionat de metodele lui Mirel Rădoi. Fiul lui Hagi a explicat ce l-a mulțumit la jocul naționalei din partida cu irlanda de Nord: 

„Pasăm mult mai mult, suntem mai curajoși, ne apărăm mai sus, recuperăm repede și nu-i mai așteptăm pe adversari să ne dea mingea. Am avut foarte multe ocazii față de meciurile pe care le-am avut în trecut. Putem să punem probleme echipelor mult mai bune și sunt încrezător în ce am început cu noul antrenor. 

Acum întâlnim o echipă mai bine cotată și spațiile vor fi mult mai mari. Trebuie să profităm de punctele lor slabe. Sunt pozitiv și cred că va fi mult mai bine ce va urma la echipa națională față de primele 11 meciuri”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru FRF. 

FOTO. Sosirea „tricolorilor” în Austria: 

VIDEO Match Preview Austria - România

Citește și alte știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.