Handbal

CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea 19-22 » Surpriză în finala Cupei României: „tigroaicele” pierd clar în fața marii rivale

CSM București a pierdut finala Cupei României, fiind învinsă de rivala SCM Râmnicu Vâlcea, scor 19-22. Sursă foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 septembrie 2020

CSM București a pierdut finala Cupei României la handbal feminin, fiind învinsă de rivala SCM Râmnicu Vâlcea, scor 19-22. „Tigroaicele” pornesc cum nu se poate mai rău în noul sezon, unul în care și-au pus din nou mari speranțe. 

Vâlcencele au făcut o primă repriză extraordinară și au intrat la cabine cu un avantaj de 8 goluri, scor 15-7. Avantajul SCM-ului a fost imposibil de recuperat pentru CSM București, care, deși a făcut o repriză secundă mai solidă, nu a mai putut întoarce soarta finalei. 

S-a terminat 22-19 pentru SCM, vâlcele contabilizând o nouă victorie importantă împotriva principalei rivale din „Liga Florilor”.

4.15era cota oferită de casele de pariuri pentru un triumf al vâlcencelor

SCM Râmnicu Vâlcea, considerată și câștigătoarea Supercupei 

Având în vedere că lupta din campionat a rămas indecisă - campionatul anterior fiind „înghețat” din cauza pandemiei, SCM Râmnicu Vâlcea a fost considerată și câștigătoarea Supercupei României. Decizia i-a aparținut Federației Române de Handbal.

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea erau echipele care și-au disputat trofeul în ultimii doi ani. Cele două sunt, totodată, reprezentantele României în Liga Campionilor. 

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.