Tenis

US OPEN. EXCLUSIV Ilie Năstase, revoltat după descalificarea lui Djokovic: „Serena Williams și-a ieșit din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. Să oprească turneul!”

Ilie Năstase i-a luat apărarea lui Novak Djokovic

Articol de Remus Dinu  —  luni, 07 septembrie 2020

Ilie Năstase (74 de ani), primul număr unu mondial din istoria ATP, a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open. „Nasty” e de părere că decizia luată împotriva sârbului e mult prea drastică. 

Din Turcia, unde se află în vacanță alături de soție, Ilie Năstase și-a exprimat opinia cu privire la controversa de la US Open, fiind convins că gestul sârbului n-a fost intenționat și că acesta n-ar fi trebuit să fie eliminat din turneu.

„Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea. 

Noi, cel care-l cunoaștem, știm că a fost un gest făcut din greșeală. N-a vrut să dea în arbitru, probabil că era frustrat, dar de ce ar lovi pe cineva?”, a declarat Ilie Năstase, pentru GSP.ro. 

Ilie Năstase: „Serena Williams și-a ieșit din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia”

În opinia lui Năstase, decizia de a-l scoate pe Djokovic din turneu e „puțin politică”, fostul mare jucător făcând o comparație cu momentele în care Serena Williams a avut diverse ieșiri nervoase pe teren și nu a fost penalizată atât de aspru. 

„E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin

E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească! Sincer, nici nu m-am uitat la US Open. Dacă nu sunt spectatori, nici nu mă mai interesează atât de mult. Ce să urmăresc? Niște antrenamente?!”, a mai spus fostul lider mondial din ATP. 

VIDEO Novak Djokovic, descalificat de la US Open

Citește și alte știri despre Novak Djokovic:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.