Handbal

Gabriela Szabo nu acceptă locul doi » Directorul CSM București a refuzat medalia de argint!

Cristina Neagu își ia medalia de argint după finala de duminică FOTO Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 September 2020

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, e nemulțumită de realizările secției de handbal, una cu buget extrem de generos. 

CSM București a pierdut două trofee în fața celor de la SCM Rm. Vâlcea, iar acest lucru a tensionat și mai mult atmosfera la clubul patronat de Primăria Capitalei. Directorul general Gabriela Szabo (44 de ani) nu a fost la finala de duminică. Azi dimineața i-a fost pusă pe birou medalia de argint cuvenită pentru locul 2 în Cupa României, dar fosta mare atletă a refuzat distincția. 

Gabriela Szabo a refuzat medalia de argint!

Locul doi este un insucces, nu e un lucru cu care să ne lăudăm", le-a spus ea oamenilor de la secția handbal. Surse autorizate vorbesc și despre faptul că viceprimarul Aurelian Bădulescu, cel care se ocupă îndeaproape de club, i-a chemat la ordin pe toți conducătorii de la CSM.

Echipa de handbal feminin a CSM București nu a reușit să-și îndeplinească niciun obiectiv în acest sezon. Titlul nu a fost decernat, în Liga Campionilor întrecerea s-a anulat în „sferturi", iar Cupa și Supercupa României au fost pierdute în fața celor de la SCM Rm. Vâlcea. 

Duminică, în Sala Polivalentă, Neagu și compania vor debuta într-un nou sezon de Ligă, urmând să le întâlnească, pe teren propriu, pe franțuzoaicele de la Metz Handball.

VIDEO Dans pe melodia „Jerusalema” pregătit de vâlcence pentru Cupa României

Citește mai multe știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.