Nationala

Florin Răducioiu, revoltat după ce a văzut echipa de start a României: „Incoerent, fără logică. Îl iau pe antrenor de gât!”

Florin Răducioiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 septembrie 2020

Fostul fotbalist Florin Răducioiu (50 de ani) a comentat echipa de start a României din meciul cu Austria, declarându-se șocat de una dintre deciziile luate de selecționerul Mirel Rădoi (39).

Răducioiu nu înțelege de ce Rădoi a optat pentru înlocuirea lui George Pușcaș, marcatorul unicului gol al României din meciul cu Irlanda de Nord (scor 1-1). România atacă Austria cu un singur atacant, Pușcaș fiind lăsat pe bancă, în timp ce Denis Alibec a fost ales titular.

Răducioiu: „Chiar sunt revoltat!”

„Mă întreb și eu de ce lipsește. Am fost și eu atacant și dacă eu dădeam un gol, eram protagonistul meciului și mă scoți din teren, nu mai sunt titular, ceva e în neregulă. Niciodată nu se scoate jucătorul care dă gol, mai ales atacantul. E inadmisibil, chiar sunt revoltat. 

Nu poți să mă schimbi pe mine, care am dat un gol și am fost protagonistul meciului. În Italia nu există așa ceva, îl iau pe antrenor de gât. Mi se pare ceva incoerent, fără logică”, a spus Răducioiu, prezent în studioul TV Telekom Sport.

  • Față de meciul cu Irlanda de Nord, Rădoi a efectuat 5 schimbări în echipa de start. Hanca, Toșca, Ianis Hagi, Cicâldău și Pușcaș au fost înlocuiți de Burcă, Grigore, Crețu, Deac și Fl. Coman.

Austria - România, echipele de start

AUSTRIA (4-2-3-1): Schlager - Ulmer, Hinteregger, Posch, Lainer - Grillitsch, Baumgartlinger - Baumgartner, Schlager - Sabitzer - Gregoritsch
Rezerve: Pervan, Stankovic, Dragovic, Ilsanker, Grbic, Ranftl, Lienhart, Zuli, Wober, Trimmel, Onisiwo, Monschein
Antrenor: Franco Foda

ROMÂNIA (4-3-3): Tătărușanu - Burcă, Chiricheș, Grigore, Bancu - Maxim, Crețu, Stanciu - Deac, Alibec, Coman
Rezerve: Niță, Lazar, Toșca, Hanca, Nedelcearu, Nistor, Pușcaș, Ștefan, Hagi, Iancu, Buș, Cicâldău
Antrenor: Mirel Rădoi

Mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.