Nationala

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Nici Maxim, nici Alibec » Cine l-a impresionat pe internaționalul cu două turnee finale în CV: „A jucat extraordinar!”

+50 Foto
Cosmin Moți a evidențiat jocul făcut de Alexandru Crețu. foto: Raed Krishan

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 08 septembrie 2020

Cosmin Moți (35 de ani), fundașul celor de la Ludogorets Razgrad, a avut un remarcat-surpriză după victoria României din Austria, scor 3-2. Mijlocașul Alexandru Crețu (28 de ani) l-a impresionat în mod deosebit pe fostul dinamovist. 

În direct la GSP Live, Moți, cel care a prins alături de „tricolori” turneele finale din 2008 și 2016, a evidențiat jocul mijlocașului de la Maribor, convocat în premieră la națională pentru „dubla” cu Austria și Irlanda de Nord. Totodată, „veteranul” lui Ludogorets a sărit în apărarea fundașului Ionuț Nedelcearu (24 de ani), cel care a fost criticat după remiza cu Irlanda de Nord, 1-1. 

„Sunt fericit pentru rezultat și pentru joc. Vă spun sincer, mie mi-a plăcut jocul și cu Irlanda de Nord. Cu Austria, am condus jocul de la început până la final. Au avut elan austriecii pe final, dar e o victorie meritată a României. Mi-a plăcut Crețu, a jucat extraordinar, fără greșeală. Toți mi-au plăcut, nu e cineva care să fi jucat mai slab”, a declarat Moți. 

7a fost nota primită de Alexandru Crețu din partea Gazetei Sporturilor

Cosmin Moți: „Să nu le mai sărim în cap după o greșeală”

Nedelcearu e un jucător tânăr, nu trebuie să sărim în capul lui după o greșeală sau după un meci mai nereușit. E un jucător bun, îmi place foarte mult. Are viitor, dar se mai întâmplă să greșească. Cred că trebuie să fim mai încrezători în jucătorii tineri, nu să le sărim în cap la prima eroarre”- Cosmin Moți

FOTO. Cele mai spectauloase imagini din confruntarea Austria - România 2-3

  • foto: Raed Krishan

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, grupa 1 

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.