Nationala

EXCLUSIV Omul plecat de la Viitorul laudă curajul lui Rădoi: „Ianis Hagi pe bancă? O decizie inspirată”

+50 Foto
Scos după primele 45 de minute în meciul cu Irlanda de Nord, Ianis Hagi a rămas pe bancă în Austria. foto: Raed Krishan

Articol de Remus Dinu  —  Tuesday, 08 September 2020

George Ogăraru (40 de ani), fost fundaș dreapta la echipa națională, a analizat, în direct la GSP Live,

Încântat de jocul prestat de „tricolori” în Austria, fostul internațional a ținut să-l laude pe Mirel Rădoi, alături de care a jucat la FCSB. Ogăraru i-a remarcat pe Denis Alibec și Florinel Coman, explicând ce vede schimbat în naționala României. 

„Nu foartă multă lume credea în această victorie, mai ales după meciul precedent. Austria a fost o echipă foarte puternică, a avut un ritm extraordinar. Ceea ce am văzut în prima repriză ne-a speriat puțin, dar vedeți ce face curajul dintr-o echipă?

Vedem entuziasm, vedem curaj, vedem sacrificiu, îl vedem pe Alibec ajungând în propriul careu să se apere, îl vedem pe Florinel Coman cu alunecări în ultimele 10 minute, deși a fost criticat că e un jucător indisciplinat. Mirel Rădoi are inspirație în a alege jucători”, a spus Ogăraru, la GSP Live. 

Ogăraru: „Decizia de a-l ține pe Ianis Hagi pe bancă a fost inspirată”

Scos după primele 45 de minute în meciul cu Irlanda de Nord (1-1), Ianis Hagi a rămas pe bancă la confruntarea din Austria. Ogăraru, fost director de scouting și relații internaționale la Viitorul, a comentat alegerea lui Rădoi:

„Se pare că decizia lui Mirel de a-l ține pe Ianis Hagi pe bancă a fost inspirată. A fost un meci în care s-a jucat foarte tare pe contre, un meci deschis, în care efortul a fost maximal. Așa a ales Rădoi, iar cel care a jucat în locul lui a făcut-o foarte bine. 

Totuși, Ianis rămâne un jucător foarte important pentru echipa națională, se mai întâmplă să ai un meci mai puțin reușit. Asta nu înseamnă că e un jucător pe care să nu se bazeze în viitor”, a afirmat Ogăraru. 

FOTO. Cele mai spectauloase imagini din confruntarea Austria - România 2-3

  • foto: Raed Krishan

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, grupa 1 

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.