Nationala

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Un „tricolor” a trimis un mesaj anonim în direct la TV: „Rădoi a schimbat mentalitatea! E prea frumos ce se întâmplă acolo”

+50 Foto
România are 4 puncte după două meciuri în Liga Națiunilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 septembrie 2020

Naționala României a obținut patru puncte în primele două meciuri din Liga Națiunilor, 1-1 cu Irlanda de Nord și 3-2 cu Austria, iar selecționerul Mirel Rădoi este neînvins pe banca „tricolorilor”.

După victoria cu Austria, unul dintre jucătorii naționalei a trimis un mesaj anonim prin care îl lăuda pe selecționerul Mirel Rădoi și prin care explica diferențele față de foștii selecționeri.

„Am primit, nu eu personal, dar nu pot să spun cine, un mesaj de la un jucător al echipei naționale, pe care nu pot să-l numesc. A spus așa, în esență, nu e chiar cuvânt cu cuvânt: 

«În primul rând, Rădoi a schimbat mentalitatea la echipa națională! Este prea frumos ce se întâmplă. O să trag tare la echipa de club ca să revin la echipa națională. Nu vreau să pierd această națională pentru că este prea frumos ce se întâmplă acolo»”, a declarat jurnalistul Radu Naum, potrivit digisport.ro.

Liga Națiunilor » Clasament Liga B grupa 1 

FOTO. Imagini tari de la Austria - România 2-3

VIDEO. Show în vestiarul României, după victoria împotriva Austriei, 3-2

Citește mai multe știri despre Austria - România 2-3:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.