Nationala

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Austriecii au răbufnit: „România nu merita să câștige! Nu știu cum au dat 3 goluri” + Atacă arbitrajul

+50 Foto
România s-a impus pe terenul Austriei, 3-2

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 08 septembrie 2020

România a răsturnat calcului hârtiei și s-a impus în Austria, 3-2, după un joc excelent prestat de naționala lui Mirel Rădoi, în etapa a doua din Liga Națiunilor.

Adversarii susțin că au fost mai buni aseară și nu meritau să piardă. ”Nici nu știu cum am primit cele trei goluri”, a declarat Hinteregger, al doilea căpitan

Chiar și conduși acasă cu 1-3, învinși la final, 2-3, jucătorii și selecționerul Austriei susțin că rezultatul e nedrept. Cred că doar greșelile lor individuale și o eroare a arbitrului au decis meciul de la Klagenfurt.

Primii doi căpitani ai gazdelor, Baumgartlinger și Hinteregger, s-au plâns la sfârșitul partidei în interviurile pentru cotidianul local Der Standard. "România nu merita să câștige, dar noi ar fi trebuit să jucăm mai bine. Nu am profitat de ocaziile noastre, în timp ce adversarii au fost foarte eficienți", a declarat Baumgartlinger, arătându-l cu degetul și pe "centralul" suedez Nyberg: "Lovitura liberă dinaintea golului de 1-2 a fost nejustificată".

La rândul său, fundașul central a afirmat că "am avut meciul sub control, am fost echipa mai bună, nici nu știu cum am primit aceste trei goluri. Înfrângerea e incorectă".

Selecționerul Franco Foda a spus și el că "meritam un egal". A observat însă: "În grupa noastră, diferențele sunt foarte mici între formații și nu iei nimic gratis". 

VIDEO. Cosmin Moți, bucuros după Austria - România: „O să eliminăm Islanda”

Liga Națiunilor » Clasament Liga B grupa 1 

FOTO. Imagini spectaculoase de la Austria - România 2-3

Citește mai multe știri despre Austria - România 2-3:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.