Nationala

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Denis Alibec nu scapă de critici nici când dă gol: „Dacă aveam calitățile lui, eram la Real Madrid”

+50 Foto
Denis Alibec a jucat excelent cu Austria

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 September 2020

România s-a impus contra Austriei, 3-2, în Liga Națiunilor, după un joc excelent prestat de jucătorii lui Mirel Rădoi. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Denis Alibec, nu a scăpat de critici.

Chiar dacă a marcat golul de 1-0 și a avut o evoluție foarte bună, Denis Alibec, atacantul Astrei, a fost criticat de Viorel Moldovan, fostul vârf al echipei naționale.

„Nu-i păcat că ai fost în Italia la 17-18 ani? Și te întorci acasă în loc să profiți de oportunitatea asta, de momentul respectiv? Are calități deosebite, extraordinare! Era unul din cei mai buni de la Primavera!

Mie îmi pare rău când văd un jucător cu asemenea calități că nu joacă într-un campionat puternic, în Vest. E păcat că nu s-a realizat profesional și material! Poate are nevoie de un anumit confort, poate e mai sensibil. Putea mult mai mult!

Eu dacă aveam calitățile lui Alibec jucam la Real Madrid! Sincer, jucam la Real Madrid la ce răutate aveam. Eu mi-am dorit să plec, să realizez ceva, să las ceva în urma mea și să nu fiu un trecător prin fotbal”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit digisport.ro.

25 de goluria marcat Moldovan în 70 de meciuri pentru naționala României

8a fost nota primită de Denis Alibec din partea GSP după meciul Austria - România

VIDEO. Show în vestiarul României după meciul cu Austria

FOTO. Imagini tari din meciul Austria - România 2-3

Citește mai multe știri despre Austria - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.